fbpx

Hemsida Falkenberg

En hemsida till dig i Falkenberg

Bor du i Falkenberg och är i behov av en ny hemsida? Kort sagt har du hittat rätt! Jag erbjuder en mobilvänlig och designad hemsida som är anpassad till just ert företag. Fördelarna med att ha en hemsida är flera, bland annat Googlar dagens kunder på företag. De förväntar sig till hitta mer information om företaget via hemsidan. 

Jag vill att mina kunder ska vara nöjda med deras nya hemsida men dessutom vill jag att de också ska ha möjligheten att göra förändringar själva. Därför erbjuder jag alla som köper en hemsida 30 minuters digital genomgång av hemsidan backend. Detta för att ni enkelt ska kunna göra egna förändringar på sidan med text och bild. När du köper en hemsida av mig får du dessutom 30 dagars fri support efter det att hemsidan blivit lanserad. Du kan då vända dig till mig med frågor angående er nya hemsida. 

Jag arbetar som konsult och hjälper företag runt om i Sverige att stärkas digitalt. Jag hjälper dig i Falkenberg med din hemsida. Läs mer om mina hemsidepaket eller kontakta mig för konsultation! 

Fyll i formuläret för snabb återkoppling

Davidsson Consulting

Jag arbetar som frilansande digital affärsutvecklare och marknadsförare. Jag hjälper företag att stärkas digitalt. Vill du veta mer om företaget?