fbpx

Hjälp med sökmotoroptimering?

Då har du kommit rätt!

Relevant trafik till hemsidan

Med hjälp av sökmotoroptimering kan nya kunder hitta till ditt företags hemsida!

Öka företagets intäkter

När fler kunder hittar till företagets hemsida ökar chansen för besökarna kommer till att välja att handla av ditt företag.

Hemsidan marknadsförs 24/7

En hemsida som syns i sökmotorers sökresultat kommer ligga synlig för andra människor dygnet runt.

Kostnadsfri marknadsföring

Det du betalar för är tiden det tar att arbeta med sökmotoroptimering, utöver det är sökmotoroptimering helt kostnadsfritt!

Skräddarsydd hjälp med
sökmotoroptimering

Få anpassad hjälp med det som du behöver hjälp med. Jag arbetar flexibelt med mina kunder för att du ska känna att du får hjälp med just det som du behöver. Varje företag är unikt och lika unik hjälp kommer du få av mig med din sökmotoroptimering.

Vanliga frågor

Jag arbetar som frilansande konsult och hjälper företag med att sökmotoroptimera deras hemsidor. Jag erbjuder en helhetslösning för den som vill få hjälp med hela SEO-arbetet. Dessutom erbjuder jag coaching och rådgivning till den som vill själv vill utföra arbetet men ha stöttning från mig. Vill du lära dig mer om hur du kan arbeta med SEO kan du gå min digitala SEO-kurs som är en perfekt start för den som självständigt vill arbeta med sökmotoroptimering. 

Det är svårt att ge ett exakt pris, allt beror på hemsidans storlek och om konkurrensen är hög. För att ha full kontroll över priset rekommenderas det att köpa en mängd antal konsulttimmar per månad. Du kan läsa mer om detta på sidan om virtuell assistent.

Att arbeta med sökmotoroptimering är en del av ett företags marknadsföring. När kunder söker efter produkter eller tjänster som ditt företag erbjuder då ska självklart ditt företags hemsida finnas med i sökresultatet! Det är just denna synlighet på sökmotorer som SEO bidrar med. Ett fantastiskt sätt för företags att driva in relevant trafik till hemsidan!