fbpx

Drömmen om frilansliv

Denna dröm har funnits med mig länge. Drömmen om att kunna frilansa. För mig känns det som det ultimata sättet till att arbeta. Jag har alltid uppskattat mina arbeten men dessvärre snabbt tröttnat på de platser jag befunnit mig på. Så har jag träffat de människor som arbetar med något som de älskar samtidigt som de kunnat befinna sig på platser som de också älskar.

Det som driver oss framåt

Jag har alltid varit en person som är väldigt engagerad och driven. Jag inser detta mer och mer för varje år som går. Mitt egna driv kommer inifrån mig själv och när jag är som mest driven är jag på topp i livet. För att hitta denna topp måste också andra saker runtomkring mig vara i bra balans. När jag befinner mig på platser som jag tycker om då mår jag väldigt bra. Dessa fantastiska platser kan snart bytas ut mot strävan mot en ny plats. Jag är lite av en rastlös själ som ständigt drömmer om nya destinationer och äventyr.

Jag tycker det är viktigt att stanna upp, reflektera och förstå sig på hur vi själva fungerar. Även våra bästa egenskaper kan stundvis kännas som våra värsta. Att vara en driven person kan också ha sina nackdelar. Att stanna upp och reflektera kan vara svårt då man ibland satt upp tio nya mål innan de första är helt avslutat.

För mig är det kombinationen av mitt driv och min rastlöshet som får mig att vilja driva eget företag. Att frilansa. Det är en fantastisk känsla när jag tänker på hur många människor och företag jag kan hjälpa. Att inte bara få vara med och utveckla ett företag på en arbetsplats utan få utveckla och utvecklas med många företag. 

Kombination av jobb och fritid

Jag tror starkt på att bland de bästa arbetarna är också de som har en bra kombination av båda. Att kunna arbeta med det man vill men samtidigt kunna spendera sin fritid där man vill vara. Jag mår som bäst när jag får spendera mycket tid utomhus. Gärna på surfbrädan eller i bergen på en snowboard. Får jag utföra detta regelbundet blir mina tankar också mer samlade. Genom surfingen kan jag också fokusera bättre på andra viktiga saker i livet. Så som mitt arbete bland annat. 

Vilken jobbdröm strävar du mot?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *