fbpx

Digital marknadsföring

Det finns olika typer av strategier när gäller digital marknadsföring. Alla vill få ut så mycket som möjligt av sin annonsering och därför är det viktigt att ha koll på både sin målgrupp och budget. Är ditt företag redan igång med digital marknadsföring eller är du precis i startgropen? Jag hjälper dig oberoende i vilken fas du är. För att lyckas med sin marknadsföring är det viktigt att ha både mål och strategier. På så sätt blir det lättare att följa upp resultatet av marknadsföringen. 

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) är viktigt för en hemsida för att synas vid sökningar på Google. Optimering av hemsidan är viktig för att få den organiska synligheten på Google, detta är ett måste för alla hemsidor idag.

Sociala medier annonsering

Paid social är annonsering på sociala medier. Att annonsera på sociala medier är effektivt för att hitta och analysera företagets målgrupper. Jag hjälper företag med deras annonsering på sociala medier.

Google ads

Behöver ert företag driva mer trafik till hemsidan eller öka konverteringarna? Google ads används för att skapa annonser på Google. Det finns olika typer av annonsering beroende på vilket mål du har med annonseringen.