fbpx

Digital strategi till företag

För att öka företagets digitala närvaro är det först bra att ha en digital strategi. Med en strategi blir det mer tydligt för dig hur du ska arbeta digitalt, mot vilka målgrupper samt i vilka kanaler. Genom att sätta upp mål företaget har digitalt blir det alltså enklare att följa upp resultatet av den digitala strategin. 

Jag hjälper er med en digital strategi

Jag är utbildad digital affärsutvecklare och genom min utbildning har jag fått ett helhetsperspektiv över det digitala klustret. Det vill säga att jag kan hjälpa er med att se över helheten för ert företags digitala närvaro. Varje företag är unikt och lika unik är varje företags digitala resa. Därför vill jag hjälpa er framåt. 

Vid uppstart av er digitala strategi kommer vi att samtala för att jag ska skapa mig en förståelse om vart ert företag befinner sig idag. För att den digitala strategin ska bli så bra som den bara kan bli behöver vi arbeta tillsammans.

Såhär går det till när ni köper en digital strategi från mig:

  • Ni får ett antal frågor skickade till er att besvara, angående ert företag.
  • Vi bokar in ett digitalt möte där vi går igenom era svar. I detta möte ska jag som konsult skapa mig en förståelse för ert företag, vart ni står idag och vart ni vill komma.
  • Jag lägger upp en digital strategi till ert företag.
  • Ni får er digitala strategi utskickad till er där ni har tid att gå igenom denna.
  • Avslutande digitalt möte bokas in för att diskutera er digitala strategi.

Kontakta mig

Har du frågor eller vill veta mer hur en digital strategi passar ditt företag? Välkommen att kontakta mig eller boka konsultation.

Davidsson Consulting

Jag arbetar som frilansande konsult inom digital affärsutveckling och marknadsföring. Vill du veta mer om företaget?