Om mig och företaget

Jag heter Johanna Davidsson och under våren 2020 startade jag Davidsson Consulting, jag vill hjälpa och stötta andra företagare till att utveckla deras företag mer digitalt. Allt behöver inte kretsa kring digitalisering men det är samtidigt viktigt att vara på bollen under denna snabba utveckling. Jag vill att du och ditt företag har en fortsatt plats på marknaden även i framtiden. Jag är utbildad digital affärsutvecklare och marknadsförare och jag gillar verkligen denna bransch då det alltid finns något att finslipa, vidareutveckla eller lära sig. Bollen är i rullning och vi kan inget annat än att knyta på oss skorna och se till att hålla jämn takt! 

Lite mer personligt om mig

När jag var 20 år gammal packade jag väskan och begav mig iväg på ett äventyr till andra sidan jorden, jag blev kvar där borta i två år. Jag har levt med mycket frihet och det är fortsatt frihet som jag strävar efter. Det är den andra anledningen till att jag startade Davidsson Consulting, jag vill ha möjligheten att kunna frilansa men samtidigt arbeta med något som utvecklar mig som person. En styrka hos mig är att jag ser möjligheter istället för hinder, motgångar stöter vi alla på men vi tillsammans kan göra det till en framgång! När jag inte sitter och arbetar framför datorn då är jag ute och surfar så fort det går vågor. Surfingen och havet är min allra största passion och inspiration, något jag gärna delar med mig av till andra. 

Varför du ska ta hjälp av mig

Personlig kontakt

Under tiden vi arbetar tillsammans kommer vi ha regelbundna avstämningar så att du är uppdaterad vad jag arbetar med och hur arbetet går. 

Öka försäljningen

Öka ditt företags försäljning genom att utveckla företagets digitala närvaro. Ditt företag bör synas online där dina kunder befinner sig på nätet!

Jag lär dig längs vägen

Jag pratar inte över huvudet på mina kunder. För mig är det viktigt att du vet vad jag arbetar med. Jag utbildar dig längs vägen för att du ska få bättre koll på ditt företag digitalt. 

Flexibel

Jag är flexibel och det viktigaste är att du som kund ska känna dig nöjd med mina tjänster. Därför anpassar jag mig efter vad du och ditt företag behöver!

Ta kontakt med mig redan idag!