fbpx

Om mig och företaget

Jag heter Johanna Davidsson och under 2020 startade jag Davidsson Consulting. Sedan 2018 har jag haft mitt egna företag men det var först 2020 som jag insåg att jag vill hjälpa andra företag att utvecklas!

Jag är utbildad digital affärsutvecklare och marknadsförare. Sedan min utbildning så har jag utvecklat min kompetens inom WordPress, SEO och Google Ads. 

I min bransch är det ständig utveckling så det gäller att vara på tårna, för att hänga med i svängarna. Det är något som jag älskar med mitt jobb!

Lite mer personligt om mig

När jag var 20 år gammal packade jag väskan och begav mig iväg på ett äventyr till andra sidan jorden, jag blev kvar i Australien i två år. Den erfarenheten har format mig mycket som person! 

En styrka hos mig är att jag ser möjligheter istället för hinder. Att kunna vända en motgång till en framgång!

När jag inte arbetar då är jag ofta ute och surfar, så fort det blåser hittar du mig vid havet. Surfingen och havet är min allra största passion och inspiration, något jag gärna delar med mig av till andra. 

Varför du borde ta hjälp av mig

Personlig kontakt

Under tiden vi arbetar tillsammans kommer vi ha regelbundna avstämningar så att du är uppdaterad vad jag arbetar med och hur arbetet går. 

Öka försäljningen

Öka ditt företags försäljning genom att utveckla företagets digitala närvaro. Ditt företag bör synas online där dina kunder befinner sig på nätet!

Jag lär dig längs vägen

Jag pratar inte över huvudet på mina kunder. För mig är det viktigt att du vet vad jag arbetar med. Jag utbildar dig längs vägen för att du ska känna att du har koll. 

Flexibel

Jag är flexibel och det viktigaste är att du som kund ska känna dig nöjd med mina tjänster. Därför anpassar jag mig efter vad du och ditt företag behöver!

Ta kontakt med mig redan idag!