fbpx

Mina tjänster

Hemsida

En hemsida är ditt företags visitkort, ett enkelt sätt för dina kunder att kunna ta reda på mer information om ditt företag. Jag hjälper dig att bygga en hemsida till företaget helt utefter vad det är du vill ha och behöver! Behöver du hjälp med underhåll av företagets hemsida kan jag hjälpa dig med det.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering eller SEO rekommenderar jag alla företag att arbeta med. Kort beskrivet handlar det om att anpassa din hemsida efter sökord dina kunder söker på. När en kund söker efter något ditt företag erbjuder vill du att Google ska visa din hemsida för kunden. 

Digital marknadsföring

Är det dags att ta steget och börja marknadsföra ditt företags produkter eller tjänster? Digital marknadsföring öppnar upp möjligheten för dig att nå ut till både nya med också befintliga kunder med rätt erbjudande vid rätt tid. Jag kan hjälpa dig med ditt företags marknadsföring.

Paid social

Är det dags för ditt företag att komma igång med annonsering på sociala medier? Det är effektivt och givande att annonsera på sociala medier. I verktygen får vi tillgång till en mängd data och kan specificera våra målgrupper som vi vill nå ut till. Jag arbetar som konsult och hjälper företag med att annonsera på sociala medier.

Rådgivning

Jag erbjuder rådgivning för företag som behöver en liten knuff i rätt riktning. Det kan handla om att ni just nu står inför en utmaning eller behöver lite tips längs vägen om hur ni ska arbeta vidare. Boka in en rådgivning för att få hjälp med just de utmaningar ditt företag står inför. Vill du veta mer?

Digital strategi

För att komma igång med att stärka ditt företags digitala närvaro är en digital strategi det första steget att ta. Med en strategi blir det tydligt hur man ska arbeta, mot vilka målgrupper och i vilka kanaler mm. Som digital affärsutvecklare ser jag helheten och tillsammans tar vi fram er digitala strategi.