fbpx

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering Google

Sökmotoroptimering eller SEO som det också förkortas är ett sätt att arbeta med sin hemsida. Detta arbetssätt görs för att Google ska vilja ranka hemsidan bra i sökresultatet på Google. Det handlar om att göra en analys av vad och hur dina kunder söker på sökmotorerna. Detta är för att din hemsida ska matcha dessa sökningar så bra som möjligt. Att sökmotoroptimera kostar inga pengar så som annonsering gör. Det som kostar är den tid man lägger på att sökmotoroptimera hemsidan, det är ett långsiktigt och pågående arbete som aldrig ger resultat direkt. Det kan ta flera månader innan man börjar se några förändringar på rankingen, allt handlar om hur hård konkurrensen är. Men varför är det så viktigt att sökmotoroptimera?

Det är ett utmärkt sätt att möjliggöra att nya och relevanta kunder hittar till din hemsida.

Sökmotoroptimering analys

Få en kostnadsfri SEO analys av din hemsida. I analysen får du förslag på hur din hemsida kan arbetas vidare med för att bli ännu bättre! Det finns inga krav på vad som händer efter du fått tillbaka din SEO analys, utan det är upp till dig hur du går vidare.

Vad kostar SEO?

SEO kostar ingenting förutom den tiden som du lägger på att sökmotoroptimera hemsidan. Det är ett pågående arbete som tar tid. Därför tillkommer det arbetskostnader när du väljer att få extern hjälp med att sökmotoroptimera din hemsida.